Mina dagar på Bolåsa Värdshus har varit lärorika och roliga, de har även gett mig ett par saker som kan hjälpa mig i framtiden. Innan denna praoveckan har jag bara jobbat där kanske en dag eller kväll, alltså inte en hel vecka, det var mer planering jag behövde tänka på denna gången eftersom man behövde hinna med fler saker som t.ex beställningar eller dukning som skulle vara till olika dagar, det är en hel del man måste hålla koll på. T.ex en händelse som hände den fjärde dagen som var roligt var att vi skulle pynta och ställa fram juldekorationer i festlokalen.
En händelse som jag tycker har varit spännande var när jag skulle göra en chokladkaka med en krämig fudge ovanpå och jag råkade först hälla i för mycket socker och va sedan tvungen att ta bort lite, spänningen att om den skulle bli bra var stor och jag var väldigt osäker på om den skulle bli bra ändå.
Jag har även lärt mig många olika intressanta bra saker som är bra att ha koll på.